Huoltamoilla, niiden kahviloissa sekä ravintoloissa tarvitaan jatkuvasti uusia innokkaita 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Reippaus, oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys sekä kokemus asiakaspalvelutehtävissä ovat arvostettuja ominaisuuksia työntekijöitä palkatessa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, että osaat kaiken etukäteen vaan se, että sinulla on aito halu oppia. Huomioithan, että Shell huoltamot ovat savuttomia työpaikkoja.

Jätä työhakemus

Huoltamotyöntekijä palvelee asiakasta kassalla

Huoltamotyöntekijä

Huoltamotyöntekijän työ on monipuolista ja haasteellista seisomatyötä. Työtehtäviin sisältyy myyntihenkistä asiakaspalvelua niin kassalla kuin myymälässä, pikaruoan valmistusta, puhtaanapitoa ja pienimuotoista varastotyötä. Huoltamotyöntekijän työtä voi tehdä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelun ohessa ja kesätyönä. Arvostamme kaupallisen, catering- tai autoalan peruskoulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa (muu kielitaito on eduksi), iloista asennetta asiakaspalveluun ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä ja viikonloppuvuoroja. Työvuoroissa ollaan toisinaan yksin, joten reipas asenne ja itsensä johtaminen ovat hakijalle tärkeitä ominaisuuksia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, vaihtelevat työajat, mukavat työkaverit, savuttoman työpaikan, sopivasti palkkaa ja mahdollisuuden edetä urallaan.

female employee working in Shell cafetaria

Huoltamokahvilatyöntekijä

Tehtävääsi kuuluu kattavasti kaikki aseman työtehtävät, joihin lukeutuu mm. asiakaspalvelu, vitriinituotteiden valmistaminen sekä monipuolinen kassatyöskentely. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Menestyksen avaimet: Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Iloisuutesi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin ja sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Luemme aiemman kokemuksen liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä ehdottomasti eduksesi. Kokemuksen puutteen kompensoit kuitenkin innostuneisuudellasi asiakaspalvelua kohtaan ja halullasi oppia uutta. Tehtävänkuva on erittäin laaja, mutta perehdytämme sinut asianmukaisesti jokaiseen osioon erikseen. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Kokki tarjoilee kahta Shell HelmiSimpukan annosta

Kokki

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät, joihin kuuluvat muun muassa keittiön esivalmistelut ja vitriinituotteiden, lounasruokien sekä a la carten valmistus. Keittiötöiden lisäksi osallistut tarvittaessa asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn. Työ on vuorotyötä.

Menestyksen avaimet: Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on reipas ja joustava ote työntekoon etkä hätkähdä kovankaan kiireen yllättäessä. Sinulta löytyy rutkasti oma-aloitteisuutta ja työskentely sinulta sujuu niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Energiasi ja intohimosi alaasi kohtaan näkyy ja maistuu asiakkaalle asti, etkä koskaan väsy oppimaan uutta. Tinkimätön halusi palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin motivoi sinua päivittäisessä työssäsi. Mikäli sinulla on alan aiempaa työkokemusta luemme sen ehdottomasti eduksesi.