Shell Card Private -korttien toiminta on loppunut 1.11.2023

Yksityisasiakkaille suunnatut Shell Card Private ja Shell Card Private Premium -kortit on lakkautettu marraskuusta alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että korttien viimeinen käyttöpäivä oli 31.10.2023. Tuon päivämäärän jälkeen korteilla ei ole enää voinut tehdä uusia ostoksia.

Lisätietoa korttien lopetukseen liittyen löydät koostamaltamme kysymyksiä ja vastauksia -sivulta. Kaikki Shell Card Private -asiakkaat ovat saaneet kirjeitse lisätietoa muutoksesta ja siihen liittyvästä aikataulusta. Kirjeet on lähetetty kesäkuussa ja syyskuussa.

Omat sivut -palvelu on edelleen käytössäsi

Mikäli sinulla on ollut käytössäsi Shell Card Private -kortti, voit edelleen tarkastella korttisi tapahtumia Omat sivut -palvelusta. Tapahtumat ja laskut ovat näkyvillä vielä vuoden 2023 loppuun asti. Suosittelemme lataamaan laskutiedostot omalle koneelle tallennukseen, mikäli arvelet tarvitsevasi niitä myöhemmässä vaiheessa. Lisätietoa saat asiakaspalvelusta numerosta 0800 199 899 tai sähköpostilla info@shellcard.fi

katso myös

Shell-polttoaineet

Tutustu Shellin ainutlaatuiseen valikomaan polttoaineita ja tekniseen ammattitaitoon, jota jokaisen pisaran valmistuksessa on hyödynnetty.

Huoltamopalvelut

Toimme palvelut huoltoasemille, joten lähtiessäsi olet aina tyytyväisempi kuin tullessasi.