Shell Card Private -kortti lopetetaan 31.10.2023

Yksityisasiakkaille suunnatut Shell Card Private -kortit lakkautetaan lokakuun lopussa. Tämä tarkoittaa sitä, että kortin viimeinen käyttöpäivä on 31.10.2023. Voit käyttää korttiasi normaalisti tuohon päiväykseen asti.

Lisätietoa kortin lopetukseen liittyen löydät koostamaltamme kysymyksiä ja vastauksia -sivulta. Kaikki Shell Card Private -asiakkaat saavat myös kirjeitse lisätietoa muutoksesta.

Hanki PIN-koodisi nyt

Parannamme korttimaksamisen turvallisuutta. Jatkossa Shell Card -kortilla maksetaan kaikki ostot kassalla sekä polttoainemittarilla PIN-koodia käyttäen. Varmistathan, että sinulla on korttisi PIN-koodi tiedossasi.

Jos sinulla ei ole PIN-koodia tai tarvitset uuden, saat sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@shellcard.fi tai soittamalla numeroon 0800 199 899 . Sisällytäthän sähköpostiviestiisi joko asiakasnumerosi tai korttisi neljä viimeistä numeroa. Älä kuitenkaan lisää sähköpostiin koko korttinumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietoja.

Kirjaudu sisään Omat sivut -palveluun

Mikäli sinulla on Shell Card -kortti, voit hallinnoida korttitietojasi Omat sivut -palvelusta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta numerosta 0800 199 899 tai sähköpostilla info@shellcard.fi

Omat sivut -palvelusta voit ostotapahtumiesi seurannan lisäksi mm. tilata itsellesi PIN-koodin unohtuneen tilalle tai uuden kortin vaurioituneen tilalle. Tarvittaessa voit myös sulkea kortin tätä kautta.

Kadonnut tai varastettu kortti

Jos Shell Card -korttisi tai sen tunnukset on varastettu tai kadonneet, soita korttien sulkupalveluun 0800 1 998 99 (yksityiskortit sekä yrityskortit). Kiireettömissä tapauksissa kortin sulkemispyynnön voi tehdä tällä lomakkeella tai Omat sivut -palvelussa.

katso myös

Shell-polttoaineet

Tutustu Shellin ainutlaatuiseen valikomaan polttoaineita ja tekniseen ammattitaitoon, jota jokaisen pisaran valmistuksessa on hyödynnetty.

Huoltamopalvelut

Toimme palvelut huoltoasemille, joten lähtiessäsi olet aina tyytyväisempi kuin tullessasi.