SYITÄ LIITTYÄ SHELLIN PALVELUKSEEN

Palkkiot ja edut

Yhdistämällä luova, yhteistyöhön perustuva työympäristömme ja maailmanlaajuiset toimintomme vaikuttaviin etuihin Shellin palvelukseen liittymisestä tulee innostava uravalinta.

Vaikuta tuntuvalla tavalla

Tavoittele päämäärähakuista uraa Shellin palveluksessa. Työsi voi vaikuttaa myönteisesti elämääsi, yhteisöösi ja koko maailmaan.

Toimimme yhteistyössä

Olemme sitoutuneet toistemme hyvinvoinnin ja menestyksen turvaamiseen. Yhteistyöhön, kunnioitukseen, rehellisyyteen ja keskinäiseen välittämiseen perustuvassa toimintakulttuurissa jaamme yhteiset arvot, jotka ovat osa kaikkia toimintojamme.

Tutustu mahdollisuuksien maailmaan

Maailmanlaajuiset ja monipuoliset yritystoimintomme antavat joustavuutta erilaisten mahdollisuuksien tutkimiseen Shellin palveluksessa, jotta voit jatkuvasti edetä urallasi.

ESITELTÄVÄ SISÄLTÖ

Pikakatsaus yhtiön toimintaan

Yhtiömme toiminta on perustunut innovatiiviselle teknologialle ja taitaville työntekijöille. Tuottamalla energiaa ihmisten elämisen helpottamiseksi 125 vuoden ajan Shellistä on tullut yksi maailman tärkeimmistä yhtiöistä. Olemme tehneet niin kehittymällä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Lue lisää, miten pyrimme kehittymään yhdessä.

Hyödyllisiä vinkkejä urapolulle

Katso resursseistamme vinkkejä ja vihjeitä, jotka voivat auttaa työnhaussa, ja lue lisää Shellin palveluksessa työskentelystä.

Töihin Shell-huoltamolle

Hae töihin Shell-huoltamoille, joilta löytyy töitä huoltamotyöntekijälle, huoltamokahvityöntekijälle, kokille ja palvelumestarille.

MUITA SINUA MAHDOLLISESTI KIINNOSTAVIA AIHEITA

Asiakaspalvelu

Jos tarvitset hakemukseesi tai rekrytointiprosessiin liittyvää apua ja tietoa, voit ottaa meihin yhteyttä.

Rekrytointihuijaukset

Tämä on tärkeä tiedote yleisölle suunnatusta huijausviestinnästä.

Työpaikkojen usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja löydä etsimäsi vastaukset.