Shell V-Power -kilpapolttoaineet on kehitetty yhteistyössä ACO:n, FIA:n ja sarjassa kilpailevien autovalmistajien kanssa. Entistä parempi suorituskyky yhdistettynä laskeneeseen kulutukseen luo perustan tuleville tiemalleille.

Kauden huipentuma on legendaarinen Le Mansin 24 tunnin ajo, yksi moottoriurheilun maailman tärkeimmistä vuotuisista tapahtumista. FIA World Endurance Championship (WEC) -kauden muut kilpailut eivät ole sen vähäisempiä: tarjolla on joukko kuuden tunnin kisoja, joita pidetään niin Euroopassa kuin Lähi-idässä, Aasiassa ja Yhdysvalloissakin.

Shell V-Power -bensiini- ja -dieselpolttoaineita kehitettiin entisestään kautta 2014 varten, minkä ansiosta kilpailuun osallistuvat autovalmistajat – Audi, Porsche ja Toyota – onnistuivat vähentämään kulutusta 30 %. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ja jatkuvan kehityksen varmistamiseksi tehty yhteistyö takaa, että kaikki kilpailijat voivat hyötyä Shell V-Power -kilpapolttoaineista, jotka varmistavat sellaisen nopeuden ja pysyvyyden yhdistelmän, joka on vaikuttavampaa kuin koskaan.

  • Ajamista öin ja päivin – Le Mansin 24 tunnin ajo on moottoriurheilun juhlituin vuorokauden ympäri kestävä kilpailu.
  • Shellin tiedemiehet ja kilpailuun osallistuvat tallit tekevät yhteistyötä ja luovat huikean spektaakkelin, josta tavallisten autojen tekniikka voi hyötyä.
  • Monipuolisuus on kaikki kaikessa, kun sekä bensiini- että dieseltekniikkaa esitellään niin korkeatasoisten urheiluautoprototyyppien kuin tuotantoon perustuvien GT-autojenkin yhteydessä.

Lisää Autoilijat Ja Motoristit -osiossa

Shell-polttoaineet

Tutustu Shellin ainutlaatuiseen valikomaan polttoaineita ja tekniseen ammattitaitoon, jota jokaisen pisaran valmistuksessa on hyödynnetty.

Shell ja Ducati

Testausympäristössä Ducati Corse -tallin kanssa oppimiemme asioiden ansiosta voimme kehittää tehokkaita öljyjä motoristeille.