Henkilötietosi

Haluamme kertoa sinulle Shell-konsernin yhtiön tai yhtiöiden (”Shell”) keräämistä henkilötiedoistasi, niiden käyttötarkoituksista ja niihin liittyvistä oikeuksistasi. Valitse alta sinua koskevat tietosuojailmoitukset.

Näitä tietosuojailmoituksia voidaan täydentää kansallisilla/lisä ilmoituksilla tai lisäyksillä. Nämä ilmoitukset ovat saatavina myös paikallisilla kielillä (soveltuvin osinjos sovellettavissa) kyseisenvastaavan maan Shellin verkkosivustoilta.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää liittyen henkilötietojesi käsittelyyn. Yhteystiedot löytyvät alla olevasta asianmukaisesta tietosuojailmoituksesta ja maasi Shellin verkkosivustolta.

 

Motoristi, kanta-asiakas ja Shell-sovelluksen käyttäjä

Tietoa henkilöille, jotka ovat tai ovat olleet jälleenmyyntiasiakkaita, Shell-in kanta-asiakasohjelman jäseniä, Shell-in verkkosivuston vierailijoita ja/tai Shellin digitaalisovelluksen käyttäjiä.

Työnhakija

Tietoja henkilöille, jotka hakevat työpaikkaa Shelliltä, jotka osallistuvat rekrytointitapahtumaan tai Shellin arviointiin.

Liiketoiminta-asiakas, toimittaja, kumppani tai sijoittaja

Tietoja henkilöille, jotka liittyvät liiketoiminta-asiakkaisiimme (B2B), toimittajiimme, liiketoimintakumppaneihimme, sidosryhmiimme ja/tai sijoittajiimme.