Shell V-Power -bensiini

Shell V-Power -bensiini

Olemme aina uurastaneet sen puolesta, että asiakkaidemme elämä olisi helpompaa ja mukavampaa. Alkaneesta liikkumistapojen mullistuksesta huolimatta emme ole unohtaneet tehtäväämme; tekemästä parempia matkoja.

Shell V-Power -bensiini *A on kaikkien aikojen edistyksellisin, suorituskykyä parantava bensiinimme ja *B Shell V-Power poistaa täysin suorituskykyä heikentävän karstan sekä suojaa tulevilta muodostumilta polttoainejärjestelmän keskeisiin osiin.

     

Shell V-Power -bensiini

Nykyaikaiset bensiinimoottorit ovat tilavuudeltaan jatkuvasti aiempaa pienempiä suorituskyvyn kärsimättä. Tämän tehokkuuden ja suorituskyvyn mahdollistavat teknologiat, kuten polttoaineen suoraruiskutus ja turboahtimet.

Tutustu Shell V-Poweriin

Shell V-Power -bensiini

  • Puhdistaa

    Puhdistaa moottorin täysin ja ehkäisee tulevia karstamuodostumia polttoainejärjestelmän keskeisissä osissa.

  • Palauttaa

    Palauttaa moottorin uudenveroiseksi ja jopa 100 % sen suorituskyvystä.

  • Paalulla

    Ainoa Scuderia Ferrarin käyttämä, luottama ja suosittelema polttoaine.

  

*A
Verrattuna aiemmin myynnissä olleeseen Shell V-Power -bensiiniin


*B
Poistaa suorituskykyä heikentävän karstan sekä suojaa sen muodostumiselta polttoainejärjestelmän keskeisiin osiin, kuten imuventtiileihin ja polttoainesuuttimiin. Moottorin puhtaus ja suorituskyvyn palautuminen on osoitettu toimialan standardien mukaisilla ja Shellin laatimilla testeillä. Varsinaiset vaikutukset ja hyödyt voivat vaihdella ajoneuvon mallin, iän ja kunnon sekä ajotavan perusteella, joten niille ei ole takuita.