Ikonissa kuva juoksevasta miehestä

UUSI KOOSTUMUS

Dynaflex teknologia

Uusi Shell V-Power on kehitetty hyödyntäen Shellin uutta Dynaflex teknologiaa. Dynaflex teknologian tavoitteena on puhdistaa ja suojata moottoria. Moottoriin kertyy epäpuhtauksia, jotka alentavat moottorin suorituskykyä ja poistamalla epäpuhtaudet moottorin suorituskyky voidaan palauttaa1.

Ikonissa kuva sydämmestä, joka sisällä on kaksi mäntää.

AUTTAA ALENTAMAAN

Kitkaa moottorissa

Shell V-Power -bensiini sisältää kitkaa vähentäviä ainesosia, joka on suunniteltu toimimaan moottorin sisäosissa ja auttamaan kriittisiä osia liikkumaan vapaammin.

Ikonissa kuva suihkusta

AUTTAA PUHDISTAMAAN

Imuventtiilit ja polttoainesuuttimet

Epäpuhtauksia voi ajan myötä muodostua polttoainejärjestelmän tärkeimpiin osiin, kuten imuventtiileihin tai polttoainesuuttimiin. Shell V-Power -bensiini auttaa puhdistamaan kriittisiä polttoainejärjestelmän osia kuten imuventtiileitä ja polttoainesuuttimia niihin kertyneistä, suorituskykyä alentavista epäpuhtauksista.

Ikonissa kuva pesusienestä

AUTTAA PITÄMÄÄN PUHTAANA

Polttoainejärjestelmää

Uuden Shell V-Power -bensiinin tehostettu koostumus sisältää nyt kolme kertaa enemmän moottorin puhtaana pitäviä ja kitkaa alentavia tehosteaineita2.

1. Vaikutukset verrattuna aiempaan Shell V-Power -bensiinin koostumukseen ja tehostettu verrattuna Shell 95-bensiiniin. Moottorin kuntoa parannetaan puhdistamalla (kriittisiä polttoainejärjestelmän osia kuten) imuventtiileitä ja polttoainesuuttimia niihin kertyneistä epäpuhtauksista. Todelliset vaikutukset ja hyödyt voivat vaihdella ajoneuvon tyypin ja kunnon sekä ajotyylin mukaan.

2. Tehostettu 3x verrattuna Shell FuelSave -polttoaineeseen. Auttaa puhdistamaan polttoainejärjestelmän tärkeimmät komponentit, kuten imuventtiilit ja / tai polttoainesuuttimet niihin muodostuneista ryöstösaostumista. Kitkaa vähentävät molekyylit auttavat moottorin tärkeimpiä osia. Todelliset vaikutukset ja hyödyt voivat vaihdella ajoneuvotyypin, ajoneuvon kunnon ja ajotavan mukaan.

mielenkiintoisia aiheita

Shell Autopesut

Perfect-autopesuohjelmat on suunniteltu eri vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Perfect Tornadon tai muut Perfect pesut voit ostaa Shell-asemilta tai netistä.

Shell Diesel powered by GTL

Shell Diesel sisältää GTL:ää (gas-to-liquids) nesteytetystä maakaasusta tehtyä huippuluokan dieseliä. Shell Diesel palaa puhtaammin, pitää moottorin puhtaana ja antaa välitöntä suorituskykyä.

Palvelumestari

Shell Palveluhuoltamolla sinun tarvitsee vain ajaa polttoainemittarille ja Palvelumestari täyttää tankkisi haluamallasi polttoaineella.