man holding a tablet

Shell Card Online korvataan selkeämmällä ja nopeammalla Shell Fleet Hub -portaalilla, jossa korttiostojen hallinta on entistäkin tehokkaampaa. Navigointi sivuilla on tehty helpommaksi ja toimenpiteet, kuten korttien tilaaminen ja raporttien luominen, ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Uusi Shell Fleet Hub toimii joustavasti myös mobiililaitteilla. Pääset näkemään ja kokemaan jotain aivan uutta!

Shell Fleet Hub -portaali lanseerataan lokakuun aikanaShell Card Online on käytettävissä vuoden 2019 loppuun saakka. Kaikki nykyiset Shell Card Onlinen käyttäjät tullaan siirtämään automaattisesti Fleet Hubiin ja heille lähetetään rekisteröitymiskutsu sähköpostitse. Mikäli sinulla ei ole online-palvelua vielä käytössäsi, ota yhteyttä korttipalveluumme puhelimitse 020 4432074 (ma-pe klo 8-16) tai lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen euroshellkortit@st1.fi. 1.11.2019 alkaen uusille asiakkaille perustetaan kortin myöntämisen yhteydessä Shell Fleet Hub -tunnus, jonka käyttäjä voi aktivoida käyttöön. Palvelusta on tarjolla kaksi tasoa, Platinum ja Basic.

Platinum-tasolla kattavampi raportointi suuremmille yrityksille

Platinum-tasoa suositellaan suurempien, yli 9 kortin yrityksille. Platinum-taso mahdollistaa edistyksellisemmän ja kattavamman raportoinnin sekä korttien käytön valvonnan ja kustannusten seurannan aiempaa tarkemmalla tasolla. Tämä parantaa korttiturvallisuutta ja kustannustenhallintaa. Saat mahdollisuuden testata uutta portaalia ja sen edistyneitä toimintoja maksutta vuoden loppuun saakka. Tammikuusta 2020 alkaen Platinum-tason palvelumaksu on 50 euroa (alv 24%) kuukaudessa, ja se laskutetaan Shell-korttilaskun yhteydessä. Mikäli et halua yrityksesi jatkavan Platinum-tason käyttäjänä, ole yhteydessä Shell-myyjääsi tai korttipalveluun.

Basic-taso pienemmille yrityksille

Basic-tasoa suositellaan pienemmille yrityksille, joilla on käytössään alle 10 korttia. Basic-tasolla hoidat yrityksesi ostojen ja kulutuksen seurannan sekä korttien hallinnoinnin kätevästi. Basic-tason saat käyttöösi maksutta. Mikäli yrityksesi on määritelty Basic-tason käyttäjäksi, mutta liiketoimintasi on laajempaa tai haluat saada käyttöösi monipuolisemmat ja edistyneemmät korttien hallintaan liittyvät toiminnot, kuten mahdollisuuden määritellä korttikohtaisia rajoituksia tarkemmin, voi yrityksesi käyttäjien profiilia korottaa Platinum-tasolle.

Vertaile tasoja 

Ominaisuus Basic Platinum
Asemahaku (Eurooppa) x x
Korttien tilaaminen ja kuolettaminen x x
Tilapäinen sulku x x
Korttien massatilaus ja -kuoletus - x
Korttien ryhmittely x x
Pin-koodin tilaaminen x x
Tapahtumaraportit x x
Poikkeamaraportit - x
Pdf-laskut (mikäli valittu pdf-laskutus online-palveluun) x x
Ostoluokka x x
Turvarajat pvä/vko/kk (€) x x
Itse portaalissa muokattavissa olevat korttien rajoitukset - x
Asemarajoitukset (tulossa pian) - x
Maarajoitukset - x
Päivä ja kellonaika - x
Rajoitusprofiilit - x
Tuoteryhmä - x
Turvarajat pvä/vko/kk (€) - x
Verkostorajoitukset (tulossa pian) - x

Ota yhteyttä korttipalveluun: euroshellkortit@st1.fi, 020 443 2074

Lue lisää Shell Fleet Hubista täällä

Katso myös

HelmiSimpukka-ravintolat

Tervetuloa nauttimaan teiden parasta ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Shell-asiakaspalveluun. Voit myös käyttää itsepalvelulomakkeita.

Shell card online

Shell Card Online -palvelu on helppo ja kätevä tapa hallita kaikkia yrityksesi kortteja ja analysoida ajoneuvokannan kustannuksia tehokkaiden raporttien avulla.