Ralliauto syöksyy eteenpäin aamunkoitteessa rallin MM-kisoissa.

Hyundain Shell World Rally Team on uusi tekijä maailman arvostetuimmassa rallisarjassa. Kehitteillä on aivan uusi auto, Hyundai i20 WRC, ja häikäisevät ajajalahjakkuudet saavat sen pian käyttöönsä.

Shell ja Hyundai ovat olleet maailmanlaajuisia kumppaneita vuodesta 2005, ja niillä on voimassa globaali jälkimarkkinasopimus 67 markkina-alueella ympäri maailman. Tämän yhteistyön lujuutta ja syvyyttä kuvastaa se, että Shellin teknisen kumppanuuden tavoitteena on kehittää Hyundai Motorsportille etulyöntiasema maailmanlaajuisten rallikilpailujen korkeimmalla tasolla.

Äärimmäiset lämpötilat, korkeudet ja tienpinnat yhdessä takaavat Shellille ja Hyundaille huikean ja äärimmäisen testausympäristön.

Rallin MM-sarja tarjoaa uskomattoman valikoiman haasteita alkaen tammikuun klassisesta Monte Carlon rallista aina marraskuun näännyttävään Walesin ralliin. Lämpötilat vaihtelevat Ruotsin -40°:stä Meksikon +30°:een, ja ajajat syöksyvät aika-ajoissa täysillä kelloa vastaan. Ajopinnat vaihtelevat sorasta, lumesta ja jäästä aina päällystettyihin teihin.

Hyundain Shell World Rally Teamilla on aseinaan Shell Helix -kisavoiteluaineita ja Shell Spirax -vaihteistoöljyjä, joiden avulla tästä äärimmäisestä testausympäristöstä selvitään. Tiimi tekee yhteistyötä kehittääkseen PurePlus-tekniikkaa hyödyntäviä Shell Helix Ultra -moottoriöljyjä ja varmistaakseen, että asiakkaat ympäri maailman saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset tuotteet, joiden on todettu toimivan poikkeuksellisissakin olosuhteissa.

Lisää Autoilijat Ja Motoristit -osiossa

Shell ja World Endurance Championship -sarja

Shell on palannut FIA World Endurance Championship -sarjaan Automobile Club de l'Ouest -yhtymän virallisena polttoainekumppanina.

Shell ja Ducati

Testausympäristössä Ducati Corse -tallin kanssa oppimiemme asioiden ansiosta voimme kehittää tehokkaita öljyjä motoristeille.