Shell FuelSave

Polttoainetehokkuus

Pitkälle kehitetyn taloudellisen koostumuksensa ansiosta Shell FuelSave 95 vaikuttaa moottorissa välittömästi. Moottorin polttoainetehokkuus parantuu heti ensimmäisellä tankkauksella.Puhtaampi moottori

Yleensä bensiinit on suunniteltu vaikuttamaan vain moottorin kriittisimmissä osissa kuten imuventtiileissä, Shell FuelSave 95 –bensiinin koostumus sen sijaan pitää moottoria laajemmin puhtaana, mikä parantaa polttoainetehokkuutta.

Tasaisempi käynti

Shell FuelSave 95 on suunniteltu erityisesti voitelemaan niitä moottorin osia, joissa tavallinen moottoriöljy ei pääse vaikuttamaan. Tämä auttaa moottoria käymään vapaammin, eli suurempi osa vapautuvasta energiasta muuttuu liikkeeksi. Puhtaana pitävä koostumus vaikuttaa moottorin tehoon ja parantaa viime kädessä myös polttoainetehokkuutta ensimmäisestä tankkauksesta alkaen.

Shell FuelSave 95 vs. Shell V-Power
- Shell FuelSave 95 –bensiini Shell V-Power 98+ –bensiini
Polttoaineen tyyppi 95 E10 -bensiini 98+ E5-bensiini
Merkittävin etu Taloudellisuus Suorituskyky
Tekninen ominaisuus Pitää puhtaana ja voitelee Puhdistaa ja suojaa
Lisätietoa Shell FuelSaven 95:n koostumus on kehitetty parantamaan polttoainetehokkuutta vähentämällä hukkaenergiaa. Polttoaine estää epäpuhtauksien kertymistä moottoriin ja lisäksi se voitelee moottorin niitä osia, joita voiteluaine ei kunnolla voitele. Näin moottori toimii tehokkaammin ja suurin osa energiasta muuttuu liikkeeksi. Shell V-Power on kehitetty parantamaan suorituskykyä. Se paitsi puhdistaa, myös suojaa moottorin tärkeitä osia. Näin moottori käy aina parhaalla mahdollisella tavalla. 

Lue lisää Shell V-Power-bensiinistä.
Fuelsave engine infographic

Kehitetty riittämään pidemmälle

Kattava taustatutkimusUusien polttoaineiden kehittäminen on hidas prosessi. Voi viedä vuosia löytää yhdistelmiä, joilla on toivotunlaiset vaikutukset moottorin toimintaan. Shell FuelSave -bensiini on pitkällisen tutkimustyön tulos. Tavoitteena oli kehittää polttoaineita, jotka lisäävät moottorin energiatehokkuutta ja saavat polttoaineen riittämään pidempään.

Parempaa polttoainetehokkuutta

Energiahävikkiä saattaa syntyä moottorin eri osissa. Tunnistamalla näitä ongelmakohtia löysimme tapoja parantaa moottorin tehokkuutta ja saada polttoaine riittämään pidempään.

Kehitystyö ja testaaminen

Jotta löydettiin tehokkain koostumus Shell FuelSave –bensiinille, tehtiin yli 400 erillistä kehitys- ja varmennustestiä dynamometrillä. Prosessin kuluessa polttoainetta testattiin 20 automallissa 12 eri valmistajalta. Yhteensä testikilometrejä kertyi yli 9000.

Esittelyssä oleva sisältö

Huoltamopalvelut

Toimme palvelut huoltoasemille, joten lähtiessäsi olet aina tyytyväisempi kuin tullessasi.

Tuotetiedot ja käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteet (Material Safety Data Sheet, MSDS)