Ajattele toisin. Aja toisin.

Ammattikuljettaja syömässä HelmiSimpukassa

Maukasta ja monipuolista matkan varrella

HelmiSimpukka tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokavaihtoehtoja matkasi varrella. Valikoimassa on niin perinteisiä suomalaisia makuja kuin moderneja uutuuksia, ja kaikki valmistetaan laadukkaista raaka-aineista, kotimaista suosien.

Tauko mahtuu aina matkaan, sillä niin Express- kuin Ravintola-asemat tarjoavat nopeaa ja herkullista Driver’s- pikaruokaa sekä paikan päällä paistettuja munkkeja. Täyden palvelun ravintola-asemat tarjoavat lisäksi laajan à la carte -listan, lounasta sekä lämpimiä annoksia aina, kun asema on auki – mikä tarkoittaa usein 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutustu tarjoomaan ja ajankohtaisiin etuihin!

Hae lähin HelmSimpukka

Shell Card yritysasiakkaan käyttöön

Shell Card tehostaa liiketoimintaasi

Shell Card avaa yritysasiakkaan käyttöön satojen asemien verkoston sekä Suomessa että Euroopassa. Kumppanuus kanssamme paitsi helpottaa arkista tankkausta, myös nopeuttaa taloushallintoa, kun liikennöit useampaa ajoneuvoa. Sillä Fleet Hub - palvelumme avulla voit seurata ja hallinnoida ajoneuvojesi polttoaineenkulutusta reaaliaikaisesti kaikilta korteiltasi sekä siirtää dokumentteja suoraan kirjanpitoon.

Pyöritä enemmän pyöriä ja vähemmän papereita.

Tutustu ja hae Shell Cardia

Ammattikuljettaja Shell -aseman rahtarisaunassa

Raskaan sarjan kuljettajien edut

Shellin palvelupaletti on suunniteltu ymmärtämään erityisesti raskaan liikenteen ajajien erityistarpeita; riittävä vireys ja jaksaminen vaativat tässä ammatissa tauoilta enemmän. Siksi ruokatarjoomamme on aina riittävän monipuolista ja pitkän ajopäivän päätteeksi nupin istuimen voi vaihtaa lauteisiin rahtarisaunoissamme ympäri Suomen.

Myös työvälineille löytyy riittävästi tilaa huilata suoraan asemien väljiltä tonteilta. Ammattikuljettajat nauttivat Shelleillä myös monipuolisista, pysyvistä eduista ja alennuksista. Kun siis taskussa on Shell Card, St1 D-kortti, SKAL- tai Rahtarit-kortti, hae Rahtariasema reitiltäsi ja tee työpäivästäsi parempi

Hae lauteet

Ammattikuljettaja tankkaamassa Shell HVO Dieseliä

Shell HVO Diesel vähentää päästöjäsi jopa 90 %

Valitsemalla uusiutuvan Shell HVO Dieselin – tai suosittelemalla sitä yhteistyökumppaneillesi – huomioit ympäristöä ja vastuullisuutta monipuolisesti. Kun tankkaat Shell HVO Dieseliä säännöllisesti, vähennät ajamisen hiilijalanjälkeäsi jopa 90 % verrattuna perinteiseen dieseliin. Lisäksi edistyksellinen polttoaineemme on valmistettu pääasiassa tähteistä, ei varta vasten viljellyistä raaka-aineista.

Shell HVO Diesel on ensiluokkainen valinta myös suorituskykynsä puolesta, sillä se palaa tavallista dieseliä täydellisemmin, mikä lisää energiatehokkuutta. Myös polttoaineen kylmäominaisuudet ovat mainiot, sillä voit tankata sitä huoletta Suomen talvessa – aina -20 asteeseen saakka.

Shell HVO Diesel on saatavilla jo lähes 40 asemalta Suomessa.

Hae asema