Tässä Osiossa

Shell ja Scuderia Ferrari

Katso, kuinka Shellin innovaatiokumppanuus Scuderia Ferrarin kanssa ja Formula 1®  -maailman äärimmäiset olosuhteet auttavat kehittämään tuotteita sinunkin autollesi.

Shell ja Ducati

Testausympäristössä Ducati Corse -tallin kanssa oppimiemme asioiden ansiosta voimme kehittää tehokkaita öljyjä motoristeille.

Shell ja rallin maailmanmestaruussarja

Shell osallistuu jälleen FIA:n järjestämään rallin MM-sarjaan ja on ryhtynyt Hyundai Motorsportin kumppaniksi.

Shell ja World Endurance Championship -sarja

Shell on palannut FIA World Endurance Championship -sarjaan Automobile Club de l'Ouest -yhtymän virallisena polttoainekumppanina.

Shellin innovaatiokumppanuus Scuderia Ferrarin kanssa

Shellin innovaatiokumppanuus Scuderia Ferrarin kanssa

Tutustu yhteen moottoriurheilumaailman pitkäaikaisimmista kumppanuuksista ja ota selvää merkittävistä hetkistä sekä juhlituista voitoista, jotka ovat tehneet tästä yhteistyöstä menestystarinan.

Shellin rooli kisoissa

Shellin rooli kisoissa

Shellin Track Lab -tiimi on radan varrella joka kisassa. He ottavat näytteitä polttoaineista ja voiteluaineista sekä testaavat niitä, kun Shell auttaa Ferrari-tallia matkalla menestykseen.

Kilparadalta tienvarteen

Kilparadalta tienvarteen

Selvitä, kuinka Scuderia Ferrarin Formula 1 -autoja siivittävät tekniset kehitysaskeleet päätyvät omaan ajoneuvoosi Shell V-Powerin ja Shell Helixin kautta.

Esittelyssä oleva sisältö

Shell-polttoaineet

Tutustu Shellin ainutlaatuiseen valikomaan polttoaineita ja tekniseen ammattitaitoon, jota jokaisen pisaran valmistuksessa on hyödynnetty.