Saat pdf-laskutuspalvelun edut käyttöösi liittymällä heti

Rekisteröidy heti

Uusi verkkolaskutuspalvelu on suunniteltu erityisesti Shell-yrityskorttiasiakkaita varten. Sen avulla laskujen käsitteleminen on aiempaa helpompaa, sillä polttoainekorttien laskut voidaan vastaanottaa, käsitellä ja tallentaa sähköisessä muodossa.

Laskuasioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti, joten aikaa jää enemmän yrityksen hoitoon.

Rekisteröityminen on yksinkertaista, täytä verkkolomake ja saat seuraavan laskusi verkon kautta.

Laskusi ovat napsautuksen päässä

Verkkolaskutuksen avulla hallitset laskutustasi. Vastaanota, hallitse ja tallenna laskusi sähköisessä muodossa. Aikaa ei myöskään kulu hukkaan paperilaskujen selaamiseen, tarvitsemasi lasku löytyy kätevän etsintätoiminnon ansiosta sekunneissa.

Siirry verkkolaskutukseen jo tänään, niin saat yrityksesi hyödyksi paljon erilaisia etuja:

ALV-säännösten mukainen

Verkkolaskutus on Euroopan unionin tammikuussa 2004 asettamien kansallisten verosäädösten mukainen.

Helppo ja nopea jakelu

Saat laskusi suoraan käyttöösi; saat ilmoituksen heti, kun verkkolasku on tehty. Verkkolaskua voi tarkastella yhdessä yrityksessä kolme työntekijää samanaikaisesti. Kun lasku on ladattu, se on helppo lähettää eteenpäin Adobe PDF -muodossa sähköpostiviestin liitteenä.

Paperityöt vähenevät

Säästät tilaa, kun tallennat Shell-korttilaskut sähköisessä muodossa. Säästät aikaa, kun laskuja ei tarvitse arkistoida. Lisäksi säästät kustannuksissa, kun asiakirjoja ei tarvitse hävittää.

Turvallisempi kuin paperilasku

Salasanalla suojattuun verkkolaskutusjärjestelmään voit tallentaa laskut jopa 13 kuukauden ajalta. Käytössä on myös uusimmat tietoturvaohjelmistot, joiden avulla varmistetaan laskujen käyttöoikeudet.

Toimitustakuu

Sen lisäksi, että laskusi eivät enää katoa postissa, saat myös ilmoituksen aina kun uusi lasku on ladattavissa.

Erillisiä ohjelmistoja ei tarvita

Verkkolaskujen lataamiseen ja tarkastelemiseen tarvitaan vain Internet-yhteys.

Siirtyminen on helppoa - rekisteröidyt vain palveluun ja me teemme loput.

katso myös

Valvonta ja turvallisuus

Vaikka kyseessä olisi vain kortin kertaluontoinen väärinkäyttö, petos on suuri uhka sekä sinun toiminnallesi että meidän toiminnallemme. Tämän vuoksi tavoitteemme on tehdä Shell Card -korteilla maksamisen turvalliseksi. Tekemällä yhteistyötä Shellin kanssa voit estää väärinkäytöksiä ja saada korttisi täydelliseen hallintaasi.

Shell card online

Shell Card Online -palvelu on helppo ja kätevä tapa hallita kaikkia yrityksesi kortteja ja analysoida ajoneuvokannan kustannuksia tehokkaiden raporttien avulla.