New Heights Image

Scuderia Ferrari

Shellin ja Scuderia Ferrarin innovaatioyhteistyö on yksi menestyksekkäimpiä ja pitkäaikaisimpia moottoriurheilun historiassa, ulottuen aina 1950-luvulle saakka.

F1® on yksi vaativimmista ja tasokkaimmista kilpailusarjoista. Siten yhteistyömme Scuderia Ferrarin kanssa tarjoaa polttoaineiden kehittämiseen, testaamiseen ja käyttöön ympäristön, jolle ei löydy vertailukohtaa. Siksi voimmekin tehdä parhaastammekin parempaa.

Shell V-Power -polttoaine, jolla Ferrarin kilpa-autot hyödyntävät, sisältää 99 % samantyyppisiä ainesosia kuin uudistettu Shell V-Power -bensiini, jota voi nyt tankata ympäri maailman.

Shell ja Scuderia Ferrari työskentelevät tiiviisti määrittääkseen, millaisia polttoaineita voidaan kehittää tulevaisuudessa. Listalla ovat kehittyneet ja kestävästi suunnitellut bio-polttoaineet sekä synteettiset, nestemäiset polttoaineet. Tämä tutkimustyö auttaa osaltaan myös Formula 1® -sarjaa saavuttamaan tavoitteensa kestävän kehityksen mukaisista polttoaineista.

Kun saadut havainnot on jalostettu uusiksi teknologioiksi ja testattu kilparadoilla, ne voivat lopulta vähentää päästöjä myös maanteillä.

  

BMW M Night Visual

BMW M

Sekä Shell että BMW ovat kumpikin pitkän historiansa saatossa valjastaneet tieteen, insinööritaidon sekä teknologian avukseen. Tämä on tehnyt yhtiöistä uranuurtajia autojen suorituskyvyn kehittämisessä Jo puoli vuosisataa BMW M on rakentanut maailmanluokan autoja yhdistämällä insinööritaidon viimeisimpään teknologiaan. Siksi BMW M suosittelee Shell V-Poweria.

  

Dcati KV Image

Ducati

Kilpa-autoilun lisäksi Shell tankkaa arvostetuimpia tiimejä tasokkaimmissa moottoripyöräilysarjoissa. Olemme vuoden 2021 MotoGP:n valmistajien mestaruuden voittaneen Ducati Corsen tekninen yhteistyökumppani Ducati Corsen MotoGP-tiimi luottaa erikoisvalmisteiseen Shell V-Power-polttoaineeseen. Sen koostumus on luotu erityisesti Ducati Corsen moottoreille, mahdollistaen sekä tehon että taloudellisuuden. Kilpa-ajossa Ducati Corsen kanssa kehitetyt innovaatiot ovat merkittävä osa Shellin polttoaineiden kehitystyötä. Tämä varmistaa, että huoltoasemillamme ympäri maailman saatava Shell V-Power -bensiini on eduksi sekä neli- että kaksipyöräisten suorituskyvylle Shell V-Power – ainoa Ducatin suosittelema ja luotettu polttoaine.