Ducati-kuski ajaa suoralla superbike-maailmanmestaruuskisoissa.

Superbike-maailmanmestaruuskisat

Maailmanmestaruuskisat olivat alkujaan FGSportin ja sittemmin Infront Sportsin järjestämiä, ja nykyään ne ovat Dornan käsissä. Tämän seurauksena – ja koska superbike-mestaruussarjan rinnalle on vuonna 2014 lisätty Evo-sarja – lähtöruudukon paikat ovat lisääntyneet. Kisoihin osallistuu nyt kahdeksan kansainvälistä valmistajaa ja jotakuinkin 25 kuljettajaa useista eri maista.

Kilpailuja järjestetään maailman tunnetuimmilla kilparadoilla. Superbike-kuljettajat osallistuvat kullakin kierroksella kahteen kilpailuun, joten kunakin kisaviikonloppuna on tarjolla enintään 50 mestaruuspistettä. Tänä vuonna superbike-kalenterissa on 14 kilpailua yhdessätoista maassa ja neljällä mantereella.

Jonathan Rea piti puolensa toista brittiläistä Ducati-kuljettajaa Chaz Daviesia vastaan viime kautena ja vei mestaruuden. Daviesin ponnistelujen ansiosta Italian joukkue nousi toiseksi valmistajien mestaruuskisassa.

Kuljettajat

Lisää Autoilijat Ja Motoristit -osiossa

Shell ja Ducati MotoGP:ssä

Shell tarjoaa kaikki tärkeimmät MotoGP-tiedot kuten esimerkiksi katsauksen sarjan historiasta, tämän kauden kisoista sekä Ducati Desmosedici GP -ratamoottoripyörästä.

Shellin ja Ducatin teknologiakumppanuus

Shellin innovaatiot ja kehitystyö MotoGP:n parissa auttoivat Ducati Corsen useisiin osakilpailuvoittoihin läheisen teknologiakumppanuuden aikana.