Petrol pump area

Shell Palvelumestari huolehtii autostasi

Shell Palveluhuoltamolla Palvelumestari on mittarikentällä palvelua varten: Hän täyttää autosi tankin haluamallasi polttoaineella. Samalla hän voi myös:

  • tarkistaa tuulilasinpesunesteen ja moottoriöljyn sekä lisätä niitä tarpeen mukaan
  • pestä autosi tuulilasin
  • suositella sopivaa autopesua ja lisätä esipesuainetta
  • vaihtaa pyyhkijän sulat
  • tarkistaa rengaspaineet

Palvelumestarit palvelevat sinua ja autoasi arkisin klo 10–18 lähes 50 eri asemalla Suomessa. Hae lähin Shell Palvelumestari -asema käyttämällä asemahakua.

Shell Service Master refueling of the car

Näin palvelutankkaus toimii

  1. Aja polttoainemittarille – Palvelumestari toivottaa sinut tervetulleeksi.
  2. Palvelumestari tankkaa autosi. Turvallisuutesi vuoksi hän tarkistaa öljyt ja lasinpesunesteen määrän – mikäli niin haluat.
  3. Luvan saatuaan Palvelumestari pesee autosi tuulilasin – mikäli autosi ei ole menossa pesuun. Voit sopia pesusta Palvelumestarin kanssa.
  4. Lopuksi saat palvelutositteen, johon on merkitty ostoksesi. Palauta tosite kassalle – se nopeuttaa asiointiasi.
  5. Mikäli olit tyytyväinen saamaasi palveluun, voit halutessasi maksaa kassalla palvelumaksun 1€.
Shell Service Master refueling of the car

Shell 110 vuotta Suomessa

Kun Suomen Petrolintuonti osakeyhtiö Masut merkittiin Helsingissä kaupparekisteriin vuonna 1911, Suomalaisilla teillä oli näkynyt yksittäisiä automobiileja vain noin kymmenen vuoden ajan. Ensimmäisinä vuosinaan yhtiö myikin etupäässä valopetrolia ja koneöljyä. Vuonna 1912 Suomen Masut liittyi Royal Dutch Shell -yhtymän osaksi. Shellin simpukkamerkki otettiin käyttöön vuonna 1921 ja ensimmäinen “bensiininmyyntikioski” avattiin 1923.

Shell rakennutti nopeasti autoistuvaan maahan useita huoltoasemia. Niissä palvelu oli itsestäänselvyys; automobiileja kuljettivat ammattilaiskuskit ja huolsivat ja tankkasivat asemien ammattilaiset.

Kaupungistuvan ja autoistuvan maan vuosikymmenien aikana kuitenkin nopeus, tehokkuus ja itsepalvelu nousivat omaan arvoonsa, ja toki ihmiset oppivat myös itse tankkaamaan menopelejään. Näin asemien palvelu laajeni polttoaineen jakelusta kahvila-myymälöihin; Shell Simpukat tulivat monen perheen kesälomamatkan luotetuiksi taukopaikoiksi.

Nykyään Shellillä tunnetaan ja tunnustetaan yhtiön historia teiden käyttäjien palvelun asiantuntijana. Tätä perinnettä Palvelumestarit ovat nyt jatkaneet asemilla jo kymmenen vuoden ajan.

Tule nauttimaan wanhan kunnon palvelun pikku luksuksesta Shell Palvelumestari -asemille. Palvelumestarit odottavat siellä joka arkipäivä klo 10–18.

Katso myös

Shell-polttoaineet

Tutustu Shellin ainutlaatuiseen valikomaan polttoaineita ja tekniseen ammattitaitoon, jota jokaisen pisaran valmistuksessa on hyödynnetty.

Huoltamopalvelut

Toimme palvelut huoltoasemille, joten lähtiessäsi olet aina tyytyväisempi kuin tullessasi.