Teimme Scuderia Ferrarin kanssa kuukausia kestäneitä, kattavia tuotetestejä, ja onnistuimme kehittämään suorituskykyisen bensiinin, joka auttaa jokaista autoa hyödyntämään sen suorituskykyä paremmin. Uusi bensiinimme alkaa puhdistamaan moottoriin kertynyttä likaa välittömästi. Lisäksi siihen on lisätty kitkaan vaikuttavia komponentteja aiemmin myynnissä ollutta V-Power-bensiiniä enemmän. Tämä uusi Shellin kehittämä Friction Modification -teknologia alentaa kitkaa moottorin kriittisillä alueilla ja auttaa välittämään lisää voimaa renkaisiin. Yksinkertaisesti se on bensiini, joka vaikuttaa huippunopeasti.

Hyödyt 

Suojaa sylinterin seinämiä - Kitkaa alentava teknologiamme (Friction Modification Technology) on kehitetty vähentämään kitkaa männän ja sylinterin seinämän välissä muodostamalla suojaavan kalvon.

Puhtaammat imuventtiilit ja polttoainesuuttimet - Kehitetty sekä pitämään että myös aktiivisesti puhdistamaan likaa, joka voi vaikuttaa suorituskykyyn alentavasti. Shell V-Power Nitro+ sisältää erityiskomponenttia, joka estää likaa kerääntymästä imuventtiileihin ja polttoainesuuttimiin. Näin bensiini auttaa moottoria lisäämään tehoa ja suorituskykyä.

Mitä on parempi suorituskyky?

Shell V-Power Nitro+ sisältää teknologiaa, joka on kehitetty puhdistamaan moottoria voimakkaasti ja näin parantamaan jokapäiväistä suoritus- ja reagointikykyä. Uusi koostumus on kehitetty aktiivisesti puhdistamaan moottoria ja suojaamaan moottorin tärkeitä osia auttaen sitä parantamaan suorituskykyä.

Shell V-Power Nitro+ bensiini on kehitetty estämään lian kerrostumista tuloventtiileihin. V-Power Nitro+ myös irrottaa likaa, jota on saattanut kerrostua muista polttoaineista. Näin moottori hengittää vapaammin ja polttoaine palaa paremmin.

Miten Shell V-Power Nitro+ vaikuttaa autosi moottorissa?

Shell V-Power Nitro+ sisältää uusimman huippuunsa kehitetyn polttoaineteknologian, jonka tavoitteena on suorituskyvyn ja tehon parantaminen. Uusi bensiini on kehitetty puhdistamaan ja suojaamaan moottoria. Shell V-Power Nitro+ on testattu huolellisesti tavoitteena lisätä tehoa ja suorituskykyä auton moottorissa*.

Suojaa sylinterin seinämiä

Uusi Friction Modification -teknologiamme on kehitetty välittömästi vähentämään kitkaa männän ja sylinterin seinämän välissä muodostamalla suojaavan kalvon.

Puhtaammat imuventtiilit ja polittoainesuuttimet

Kehitetty sekä pitämään että myös aktiivisesti puhdistamaan likaa, joka voi vaikuttaa suorituskykyyn alentavasti. Shell V-Power Nitro+ sisältää erityiskomponenttia, joka estää likaa kerääntymästä imuventtiileihin ja polttoainesuuttimiin. Näin bensiini auttaa moottoria lisäämään tehoa ja suorituskykyä.

*verrattuna tavalliseen bensiiniin. Todellinen vaikutus suorituskykyyn ja vaikutuksen nopeus voi vaihdella ajoneuvon, ajoympäristön ja ajotavan mukaan. 

katso myös