Shell ja Ducati ovat kilpailleet yhdessä MotoGP:ssä vuodesta 2003 asti päästen palkintopallille tallin debyyttikisassa ja voittaen kuljettajien, tallien ja valmistajien mestaruudet vuonna 2007. Tällä kaudella tarina jatkuu yhdessä sekä Ducati Corsen että Pramac Racingin kanssa.

Ducati on ollut tärkeä osa myös Superbike World Championship -sarjaa sarjan alkamisesta vuonna 1988 lähtien. Kaudella 2014 voitokas yhteistyö teki paluun. Shell ja italialainen talli olivat aiemmin voittaneet kuusi World Superbike -sarjan kuljettajien mestaruutta ja yhdeksän valmistajien mestaruutta jo vuonna 1999 alkaneen yhteistyön aikana.

Tutustu Ducatin sivuihin ja lähde mukaan, kun Shell vie sinut kulissien taakse ja kertoo, kuinka sen polttoaineita ja voiteluaineita kehitetään moottoripyöräkilpailun vauhdikkaassa ja dynaamisessa maailmassa. Tuon kehitystyön lopputulos hyödyttää motoristeja ympäri maailman.

Ducati-kuski ajaa kovaa vauhtia moottoripyörällä öisellä kilparadalla.

Teknologiakumppanuus Ducatin kanssa

Shell käyttää kaikkea kilparadalla oppimaansa kehittääkseen Shell V-Power -polttoaineita ja Shell Advance -voiteluaineita, jotta motoristit ympäri maailman voisivat hyötyä radalla kehitetystä huipputeknologiasta.

Tulokset ovat olleet johdonmukaisia koko yhteistyön ajan. Shellin tavoitteena on tarjota Ducatille sataprosenttista luotettavuutta ja samalla optimoida pyörästä irtoava teho.

Andrew Greenall, projektijohtaja, Shell Advance -teknologiakumppanuus Ducatin kanssa:
"Shellin teknologiakumppanuus Ducatin kanssa on korvaamaton osa kehitystyötä, jossa pyrimme luomaan korkean suorituskyvyn tuotteita maantiekäyttöön. Työmme Ducatin kanssa MotoGP- ja Superbike-sarjoissa tarjoaa meille täydellisen testiympäristön Shell Advance -voiteluaineille ja Shell V-Power -polttoaineille. Pystymme siirtämään kilparadalla kehittämämme innovaatiot ja teknologiat suoraan maantiekäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiimme.

Yhteistyömme ytimessä on yhteinen intohimo teknologiaa kohtaan: Ducati kehittää legendaarisia rata- ja maantiemoottoripyöriään, kun taas Shell suunnittelee korkean suorituskyvyn polttoaineitaan ja voiteluaineitaan koko moottoripyörillä ajavan maailman hyödyksi.

Lisää Autoilijat Ja Motoristit -osiossa

Shell ja Ducati MotoGP:ssä

Shell tarjoaa kaikki tärkeimmät MotoGP-tiedot kuten esimerkiksi katsauksen sarjan historiasta, tämän kauden kisoista sekä Ducati Desmosedici GP -ratamoottoripyörästä.

Shellin ja Ducatin superbike-maailmanmestaruus

Shell tarjoaa kaikki tärkeimmät superbike-tiedot: historiaa, tämän kauden kisat sekä Ducati 1199 Panigale -ratapyörän.