Shellin polttoainekehityksessä on otettu suuri harppaus. Nyt yhdellä tankillisella voit päästä Suomesta Torremolinokseen asti. Tai minne tahansa.

Voit voittaa 2000 €:n lahjakortin etelän lämpöön tai laineille aina, kun tankkaat kerralla yli 150 l Shellillä. Saat osallistua niin monella arvalla kuin ehdit. Matkalahjakortti arvotaan kaikkien arpojen kesken tammikuussa 2020. Eli mitä useammin tankkaat, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat.

Arvat mukaan tauolta ja tankille

  1. Poimi Tankkausarvat-vihko mukaan taukotilasta
  2. Repäise yksi arpa irti aina kun tankkaat vähintään 150 l.
  3. Saat arpaan leiman HelmiSimpukka-ravintolan kassalta tankkauskuittia vastaan.
  4. Jätä arpa yhteystietojesi kera kassalle.
  5. Tuuria matkaan!

Kaikkien kampanja-aikana palautettujen arpojen kesken arvotaan 2000 €:n matkalahjakortti sekä risteilylahjakortteja.

Buenos matkas! Tässä maassa tai toisessa.

Etsi asemat reittisi varrelta

Shell Card – Parhaat palvelut teiden ammattilaisille!

Huolehdi kaikista ajoneuvoihin liittyvistä kuluista yhdellä kortilla! Shell Card –dieselkortti on raskaan liikenteen ammattilaisille räätälöity kortti. Mikäli sinulla on kysyttävää kortista, asiakaspalvelumme auttaa mielellään arkisin klo 8-16 numerossa 020-443 2074 tai sähköpostitse euroshellkortit@st1.fi

Hae korttia 

Shell Card pähkinänkuoressa

Kuljettajan palvelut Euroopassa

Shell Card -dieselkortti toimii maksuvälineenä kaikilla Shell-asemilla Euroopassa sekä St1-asemilla Suomessa ja Ruotsissa. Shell Card -dieselkortilla tankkaat Shellillä edulliseen sopimushintaan ja kortilla hoituvat kätevästi tietullit ja verohyvitykset. Tankkauksien yhteydessä kuljettajaa palvelee verkostomme kattavat ravintola- ja virkistyspalvelut.

Yrityksen kirjanpito

Kortin tapahtumat laskutetaan kerran tai neljä kertaa kuukaudessa kirjanpitokelpoisella dokumentilla, mikä helpottaa yrityksesi kirjanpitoa.

Online –palvelu 24h

Voit hallita tiliäsi, kontrolloida korttitapahtumia ja tilata raportteja kätevästi Online-palvelumme avulla.

Valvonta ja turvallisuus

Päätä, mitä kuljettajat saavat kortilla ostaa ja mitä valvontakeinoja haluat ottaa käyttöön. Voit seurata korteilla tapahtuneita ostoja verkossa sekä helposti sulkea sekä avata kortteja. Voit määritellä korteille neljä eri osto-oikeustasoa polttoaineista kaikkiin asemillamme myytäviin tuotteisiin.

Tutustu ja hae Shell Card -korttia

Siirry hakemukseen
 

Sopimusehdot

Shell Card -korttien sopimusehdot

Avtalsvillkor för Shell Card- och Euroshell-kortet

Katso myös

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Shell-asiakaspalveluun. Voit myös käyttää itsepalvelulomakkeita.

Shell card online

Shell Card Online -palvelu on helppo ja kätevä tapa hallita kaikkia yrityksesi kortteja ja analysoida ajoneuvokannan kustannuksia tehokkaiden raporttien avulla.

Uusi asiakas –hae korttia nyt

Käytätkö vielä käteistä polttoaineen ja maantieverojen maksamiseen? Hae euroShell-korttia ja huolehdi kaikista ajoneuvoihin liittyvistä kuluistasi yhdellä kortilla.