Shell cardShell Card -yrityskortti

Shell Card -yrityskortti

Shell Card -yrityskortilla saat käyttöösi laajan asemaverkoston Suomessa ja Euroopassa, sillä Shell -asemien lisäksi voit tankata kaikilla St1 -asemilla Suomessa samoilla eduilla. Hyödynnä asemilla myös HelmiSimpukka -ravintoloiden tarjontaa, Shell Palvelumestarin auttavaa kättä tai Perfect autopesujen kiiltävää jälkeä.

Ajatko diesel-moottorilla? Nyt meiltä saa uusiutuvista raaka-aineista valmistettua HVO Dieseliä, jolla voi vähentää autoilunsa hiilijalanjälkeä jopa 90%.

Saat uutena asiakkaana alennuksen polttoaineista

Yrityskortin tilaaminen onnistuu kätevästi verkosta. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa korttiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 0800 199 899 (ma-pe klo 8–18) tai sähköpostitse euroshellkortit@st1.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön suoraan tästä linkistä.

Hae Shell Card -yrityskorttia

Helpota taloushallintoasi

Reaaliaikaisen Shell Fleet Hub -palvelun avulla hallitset kortteja ja seuraat kustannuksia turvallisesti, missä kuljetatkin. Kattavien ostotapahtumaraporttien avulla helpotat yrityksesi talouden hallintaa. Voit määritellä osto-oikeudet neljästä eri tasosta.

Löydät asemat reittisi varrelta, minne menetkin

Shell Card -yrityskortti käy maksuvälineenä noin 500 Shell- sekä St1-asemalla Suomessa. Euroopassa saat käyttöösi 35 maahan ulottuvan, yli 24 000 toimipisteen verkoston. Löydät huoltamo- ja reittihaun avulla matkasi varrella olevat asemat.

Löydä lähin huoltoasemasi

HelmiSimpukan kanta-asiakasedut

HelmiSimpukka tarjoaa makuja joka lähtöön

Yritysasiakkaana saat HelmiSimpukasta edullisempia annoksia sekä kuukausittain vaihtuvia kampanjaetuja.

HelmiSimpukka-ravintoloiden laajan lounas- ja á la carte-ruokalistan avulla työpäivissä riittää aina virtaa ja lautasella vaihtoehtoja. HelmiSimpukka Express -asemilla nautit maistuvasta pikaruoasta käden käänteessä sekä otat aina tuoretta välipalaa mukaan.

Laajasta Shellin verkostosta polttoaineet edullisesti yrityksille

Huippulaadukkailla polttoaineilla lisää suorituskykyä

Vuosikymmenten tutkimustyön ansiosta Shellin polttoaineet vahvistavat ajokalustosi kestävyyttä ja suorituskykyä.

Nyt uutuutena asemillamme on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu HVO-Diesel, joka käy kaikkiin dieselmoottoreihin. Tankkaamalla HVO-Dieseliä voit vähentää autoilusi hiilijalanjälkeä jopa 90%. Uusiutuva diesel valmistetaan korkealaatuisista uusiutuvista jäte- ja tähderaaka-aineista ja mukana on premium-annostus huippulaatuista lisäainetta. HVO-Diesel on saatavilla valikoiduilla St1- ja Shell-asemilla.

Hae Shell Card -yrityskorttia